ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ / ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Γενικά
Σκοπός του natood.gr  είναι κάθε παραγγελία να σας ικανοποιεί 100%. Γι’ αυτό φροντίζουμε να αποστέλλουμε τα χειροποίητα προϊόντα που παραγγέλνετε, μέσα σε 10-12 εργάσιμες ημέρες.

Τόπος Παράδοσης
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα natood.gr παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.
Οι παραδόσεις γίνονται σε προκαθορισμένες ώρες, σε συνεννόηση πάντα με τον εκάστοτε πελάτη, λαμβάνοντας όμως υπόψιν μια εύλογη διάρκεια απόκλισης λόγω πιθανών δυσκολιών κατά την παράδοση ειδών σε άλλους πελάτες ή κυκλοφοριακής συμφόρησης ή γενικότερα κάποιου ζητήματος που μπορεί να καθυστερήσει την εκτέλεση της.

Τιμές
Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα natood.gr είναι οι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α. Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος αποστολής για περιοχές εκτός Δήμου Θεσσαλονίκης. Για αποστολές εντός του Δήμου Θεσσαλονίκης, το κόστος παράδοσης είναι δωρεάν.

Ολοκλήρωση/Επιβεβαίωση παραγγελίας
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από το natood.gr μέσω email την επιβεβαίωση με την ποσότητα, το κόστος και τον αριθμό της παραγγελίας. Παρακαλούμε, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει σωστά το email σας στην φόρμα παραγγελίας.

Χρόνος παράδοσης
Τα προϊόντα Natood κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προτιμήσεις του πελάτη κατόπιν παραγγελίας και παραδίδονται σε διάστημα 10-12 εργάσιμων ημερών.

Τρόπος παράδοσης εντός Αττικής
Η αποστολή των προϊόντων στην Αττική κοστίζει 15 ευρώ για το πρώτο προϊόν και 8 ευρώ για κάθε επόμενο.

Τρόπος παράδοσης εντός Δήμου Θεσσαλονίκης
Η αποστολή των προϊόντων στο Δήμο Θεσσαλονίκης(Τριανδρία, νότια και βόρεια προάστια) γίνεται δωρεάν μέσω εταιρικού οχήματος, στον τόπο που μας έχετε υποδείξει κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας.

Τρόπος παράδοσης στην υπόλοιπη Ελλάδα (εκτός Δήμου Θεσσαλονίκης και Αττικής)
Για παραδόσεις εκτός του Δήμου Θεσσαλονίκης, το κόστος αποστολής είναι 20€ ανά δέμα και ισχύει για παραδόσεις σε πρωτεύουσες νομών και κωμοπόλεις (όρια πόλεων) και επί του πεζοδρομίου όπου υπάρχει πρόσβαση του αυτοκινήτου. Εάν επιθυμείτε παράδοση σε όροφο θα πρέπει να μας ενημερώνετε εκ των προτέρων ώστε να σας δίνουμε κόστος κατά περίπτωση.
Για την περίπτωση αυτή, κατά την υποβολή της παραγγελίας του, ο πελάτης οφείλει να καταγράψει τις επιπρόσθετες πληροφορίες (όροφο, απόσταση από αυτοκίνητο κλπ) ώστε να ακολουθήσει γραπτή ενημέρωση του πελάτη μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας για το ακριβές ποσό της επιπλέον χρέωσης.

Επίσης μπορείτε να παραλαμβάνετε τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα από την έδρα μας στο Κλειδί Ημαθίας, Τ.Κ. 53090.
Η εταιρία Natood δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστέρηση των αποστολών που οφείλονται σε: ακραία καιρικά φαινόμενα, αδυναμία της μεταφορικής εταιρείας να εκτελέσει τις υποχρεώσεις της για λόγους ατυχήματος, απεργιών, υγειονομική κρίση κλπ. Σε κάθε περίπτωση δεσμευόμαστε να ενημερώσουμε τον πελάτη για την πορεία της παραγγελίας τηλεφωνικά ή με email.